No alt supplied for Image

AirPods (2e generatie) - Technische specificaties

Sensoren

• Twee bundelvormende microfoons

• Twee optische sensoren

• Versnellings­meter die beweging detecteert

• Versnellings­meter die spraak detecteert

Chip

• H1-koptelefoonchip

Bediening

• Tik dubbel om af te spelen, naar een volgend nummer te gaan of een gesprek te beantwoorden

• Zeg “Hé Siri” om bijvoorbeeld een nummer af te spelen, te bellen of een route­beschrijving op te vragen

Afmetingen en gewicht1

AirPods (elk)

• Hoogte: 40,5 mm

• Breedte: 16,5 mm

• Diepte: 18,0 mm

• Gewicht: 4 gram

Lightning-oplaad­case of Draadloze oplaad­case

• Hoogte: 53,5 mm

• Breedte: 44,3 mm

• Diepte: 21,3 mm

• Gewicht: 38,2 gram

Oplaadcase

• Lightning-oplaad­case

• Werkt met de Lightning-connector

• Draadloze oplaad­case

• Werkt met Qi-opladers of de Lightning-connector

Batterij

AirPods

• Tot 5 uur luistertijd na één keer opladen2

• Tot 3 uur gesprekstijd na één keer opladen3

AirPods met Lightning-oplaad­case of Draadloze oplaad­case

• Meer dan 24 uur luistertijd4

• Tot 18 uur gesprekstijd5

15 minuten in de case is goed voor tot 3 uur luistertijd6 of tot 2 uur gesprekstijd7

Connectiviteit

• Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

Inhoud verpakking

• AirPods

• Lightning-oplaad­case of Draadloze oplaad­case

• Lightning-naar-USB‑A-kabel

Toegankelijk­heid

Dankzij de toegankelijkheids­features halen ook mensen met een beperking het meeste uit hun nieuwe AirPods. Features zijn onder meer:

• Audio via ‘Live luisteren’8

• Geluidsniveau van je koptelefoon

• Aangepaste koptelefoon’

Systeem­­vereisten9

• iPhone- en iPod touch-modellen met de nieuwste versie van iOS

• iPad-modellen met de nieuwste versie van iPadOS

• Apple Watch-modellen met de nieuwste versie van watchOS

• Mac-modellen met de nieuwste versie van macOS

• Apple TV-modellen met de nieuwste versie van tvOS

Compatibiliteit10

iPhone-modellen

• iPhone 15

• iPhone 15 Plus

• iPhone 15 Pro

• iPhone 15 Pro Max

• iPhone 14

• iPhone 14 Plus

• iPhone 14 Pro

• iPhone 14 Pro Max

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 711

• iPhone 7 Plus11

• iPhone SE (3e generatie)

• iPhone SE (2e generatie)

• iPhone SE (1e generatie)11

• iPhone 6s11

• iPhone 6s Plus11

• iPhone 611

• iPhone 6 Plus11

• iPhone 5s11

iPod-modellen

• iPod touch (7e generatie)

• iPod touch (6e generatie)11

Mac-modellen11

• MacBook (Retina, 12‑inch, begin 2015 - 2017)

• MacBook Air (11‑inch, medio 2012 ‑ begin 2015)

• MacBook Air (13‑inch, medio 2012 ‑ 2017)

• MacBook Air (Retina, 13‑inch, 2018 ‑ 2020)

• MacBook Air (13-inch, M1, 2020)

• MacBook Air (13-inch, M2, 2022)

• MacBook Air (15-inch, M2, 2023)

• MacBook Pro (Retina, 13‑inch, eind 2012 ‑ begin 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15‑inch, medio 2012 - medio 2015)

• MacBook Pro (13-inch, medio 2012 - 2020)

• MacBook Pro (15‑inch, medio 2012 ‑ 2019)

• MacBook Pro (13‑inch, twee poorten, 2020)

• MacBook Pro (13‑inch, vier poorten, 2020)

• MacBook Pro (13-inch, M1, 2020)

• MacBook Pro (13-inch, M2, 2022)

• MacBook Pro (14-inch, M1 Pro of M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (14-inch, M2 Pro of M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16-inch, M1 Pro of M1 Max, 2021)

• MacBook Pro (16-inch, M2 Pro of M2 Max, 2023)

• MacBook Pro (16‑inch, 2019)

• iMac (21,5‑inch, eind 2012 ‑ 2017)

• iMac (27‑inch, eind 2012 ‑ eind 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5‑inch, eind 2015 ‑ 2019)

• iMac (Retina 5K, 27‑inch, eind 2014 - 2020)

• iMac (24‑inch, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (eind 2012 - eind 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac mini (M2 of M2 Pro, 2023)

• Mac Studio (M1 Max of M1 Ultra, 2022)

• Mac Studio (M2 Max of M2 Ultra, 2023)

• Mac Pro (eind 2013 - 2019)

• Mac Pro (M2 Ultra, 2023)

iPad-modellen

• 12,9‑inch iPad Pro (6e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (5e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (4e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (3e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (2e generatie)

• 12,9‑inch iPad Pro (1e generatie)11

• 11‑inch iPad Pro (4e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (3e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (2e generatie)

• 11‑inch iPad Pro (1e generatie)

• 10,5‑inch iPad Pro

• 9,7‑inch iPad Pro11

• iPad (10e generatie)

• iPad (9e generatie)

• iPad (8e generatie)

• iPad (7e generatie)

• iPad (6e generatie)

• iPad (5e generatie)

• iPad Air (5e generatie)

• iPad Air (4e generatie)

• iPad Air (3e generatie)

• iPad Air 211

• iPad Air (1e generatie)11

• iPad mini (6e generatie)

• iPad mini (5e generatie)

• iPad mini 411

• iPad mini 311

• iPad mini 211

Apple Watch-modellen11

• Apple Watch Ultra 2

• Apple Watch Ultra

• Apple Watch Series 9

• Apple Watch Series 8

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE (2e generatie)

• Apple Watch SE (1e generatie)

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modellen11

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over AirPods en het milieu

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van AirPods voor het milieu:

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij

• Beryllium-vrij

• Kwikvrij

1. Afmetingen en gewicht kunnen variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

2. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van AirPods (2e generatie), oplaad­case en draad­loze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone Xs Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

3. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van AirPods (2e generatie), oplaad­case en draad­loze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone Xs Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met de weergave van het gesprek. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

4. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van AirPods (2e generatie), oplaad­case en draad­loze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone Xs Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met afspelen. De volledig lege batterijen van de AirPods werden opgeladen tot 100 procent, waarna nogmaals audio werd afgespeeld totdat de eerste AirPod stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods als de oplaad­case helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

5. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van AirPods (2e generatie), oplaad­case en draad­loze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone Xs Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Bij de tests werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste AirPod stopte met de weergave van het gesprek. De volledig lege batterijen van de AirPods werden opgeladen tot 100 procent. Vervolgens werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de eerste AirPod stopte met de weergave van het gesprek. Dit proces werd herhaald totdat de batterijen van zowel de AirPods als de oplaad­case helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

6. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van AirPods (2e generatie), oplaad­case en draad­loze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone Xs Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. Om het laadproces van 15 minuten te testen, zijn exemplaren van AirPods gebruikt waarvan de volledig lege batterij gedurende 15 minuten is opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste AirPod stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

7. Tests uitgevoerd door Apple in februari 2019 met prototypen van AirPods (2e generatie), oplaad­case en draad­loze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone Xs Max en een prereleaseversie van de software. Het volume was ingesteld op 50%. Om het laadproces van 15 minuten te testen, zijn exemplaren van AirPods gebruikt waarvan de volledig lege batterij gedurende 15 minuten is opgeladen. Vervolgens werd gebeld via een mobiel netwerk totdat de eerste AirPod stopte met de weergave van het gesprek. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.

8. Vereist de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

9. AirPods kunnen worden gebruikt als Bluetooth-koptelefoon voor Apple devices met oudere software en voor andere dan Apple devices, maar dan is de functionaliteit beperkt.

10. Sommige features vereisen iOS 13 of iPadOS 13 of nieuwer. Deze besturingssystemen zijn niet compatibel met iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPod touch (6e generatie), iPad Air (1e generatie), iPad mini 3 en iPad mini 2.

11. ‘Audio delen’ wordt niet ondersteund.

12. Compatibele hardware en software vereist. Werkt met compatibele content in ondersteunde apps. Niet alle content beschikbaar in Dolby Atmos. Voor het maken van een persoonlijk profiel voor ruimtelijke audio is een iPhone met TrueDepth-camera vereist. Het profiel wordt gesynchroniseerd met andere Apple devices waarop het nieuwste besturings­systeem staat, waaronder iOS, iPadOS (later dit najaar beschikbaar), macOS (later dit najaar beschikbaar) en tvOS.

13. AirPods (3e generatie) en AirPods Pro (2e generatie) zijn zweet- en waterbestendig voor sporten en trainingen die niet in het water plaatsvinden en voldoen aan bestendigheidsnorm IPX4. Zweet- en waterbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen.

14. Voor opladen met MagSafe heb je een compatibele MagSafe-oplader nodig. Voor draadloos opladen heb je een draad­loze Qi‑oplader nodig. De oplaadcase van AirPods Pro (2e generatie) is ook te gebruiken met de oplader voor Apple Watch of de Lightning-connector.

15. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.