No alt supplied for Image

AirTag - Technische specificaties

Afmetingen en gewicht

• 31,9 mm in diameter

• 8 mm dik

• Gewicht: 11 gram

Spat‑, water‑ en stof­bestendig

• Voldoet aan bestendigheids­norm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 1 meter diep)

Connectiviteit

• Bluetooth voor dichtbij zoeken

• Door Apple ontworpen U1-chip voor Ultra Wideband en ‘Nauwkeurig zoeken’

• NFC-tikken voor Verloren-modus

Speaker

• Inge­bouwde speaker

Batterij

• Door gebruiker vervangbare CR2032-knoopcel

Sensor

• Versnellings­meter

Toegankelijk­heid

De ‘Zoek mijn’-app is compatibel met deze toegankelijkheids­features op iPhone:

• VoiceOver

• Keer kleuren om

• Grotere tekst

• Compatibiliteit met braille­leesregels

Systeem­vereisten en compatibiliteit

• Apple ID

• iPhone- en iPod touch-modellen met iOS 14.5 of hoger

• iPad-modellen met iPadOS 14.5 of hoger

Omgevings­vereisten

• Omgevingstemperatuur bij gebruik: -20 tot 60 °C

Inhoud van de verpakking

• AirTag met CR2032-knoopcel

• Documentatie

AirTag en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing. Meer informatie over AirTag en het milieu

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het volgende om de impact van AirTag op het milieu te beperken:

• 100% gerecycled tin in het soldeer op het moederbord

• Kwikvrij

• Geen broomhoudende vlam­vertragers

• Pvc-vrij

• Beryllium-vrij

Apple en het milieu

Lees meer over de inspanningen die we doen om het effect van onze producten en processen op het milieu te beperken. In onze Milieu­rapportages voor producten vind je gedetailleerde informatie over de milieu­belasting van elk Apple product.

1. ‘Nauwkeurig zoeken’ is compatibel met iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

2. Tests uitgevoerd door Apple in maart 2021, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van AirTag en software gekoppeld aan iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max met een prerelease­versie van de software. Batterijduur is gebaseerd op alledaags gebruik met vier keer een geluid afspelen en één keer ‘Nauw­keurig zoeken’ per dag. Batterijduur varieert afhankelijk van het gebruik, de omgevingscondities, het merk van de vervangende batterij en vele andere factoren; werkelijke resultaten kunnen afwijken.

3. AirTag is spat‑, water‑ en stof­bestendig en voldoet aan bestendigheids­norm IP67 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 1 meter diep, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen.