Apple abonnementen bundelen met Apple One

Apple One bundelt Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+ en meer in één handig abonnement. Met een gezinsabonnement of Premier-abonnement kun je Apple One delen met al je gezinsleden.

Een abonnement nemen op Apple One

1. Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen', tik op je naam en tik vervolgens op 'Abonnementen'.

2. Tik op 'Apple One'.

3. Kies een abonnement.

4. Als je al een abonnement hebt op Apple Music, Apple News+, Apple Arcade of Apple TV+, hoef je deze abonnementen niet op te zeggen. Ze worden automatisch beëindigd wanneer Apple One wordt gefactureerd.

Als je de aanbieding niet ziet op een iPhone, iPad of iPod touch

Werk je iPhone, iPad of iPod touch bij, ga naar 'Instellingen' en zoek de aanbieding op.

Je kunt ook een abonnement nemen op Apple One op je Mac. Ga naar 'Systeemvoorkeuren' > 'Apple ID' > 'Media en aankopen'. Klik naast 'Abonnementen' op 'Beheer'. Als je de aanbieding niet ziet, moet je je Mac mogelijk bijwerken naar de nieuwste versie van macOS.

Waaruit bestaat Apple One?

Bij Apple One zit een gratis proefabonnement van een maand voor voorzieningen die je nog niet hebt. Na afloop van het proefabonnement worden voorzieningen waarop je al geabonneerd bent, automatisch opgenomen in Apple One. Als je onlangs een voorziening hebt opgezegd, kom je mogelijk niet in aanmerking voor het gratis proefabonnement. Je abonnement wordt na de proefperiode automatisch verlengd.

Bekijk de prijzen.

Individueel abonnement

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• iCloud+ met 50 GB opslag

Apple Music kun je in dit abonnement niet met gezinsleden delen. Je kunt Apple TV+, iCloud+ en Apple Arcade altijd met je gezin delen.

Gezinsabonnement

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• iCloud+ met 200 GB opslag

Al deze voorzieningen kun je met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

Premier-abonnement

• Apple Music

• Apple TV+

• Apple Arcade

• Apple News+ (indien beschikbaar in je regio)

• Apple Fitness+ (indien beschikbaar in je regio)

• iCloud+ met 2 TB opslag

Al deze voorzieningen kun je met maximaal vijf andere gezinsleden delen.

Bekijk of Apple One in jouw land of regio beschikbaar is.

Als je al een iCloud-opslagabonnement of andere abonnementen hebt