Over de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel

Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u uw AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad of iPod touch opladen en synchroniseren, een Siri Remote opladen en meer.

Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u het volgende doen:

• Uw AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad of iPod touch opladen wanneer deze zijn aangesloten op een USB-C-poort.

• Bepaalde iPhone-modellen snel opladen wanneer ze met behulp van de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel zijn aangesloten op bepaalde USB-C-lichtnetadapters.

• Uw iPhone, iPad of iPod touch synchroniseren of foto's importeren wanneer het apparaat is aangesloten op een USB-C-poort op uw Mac of pc.

• Een Siri Remote opladen wanneer deze is aangesloten op een USB-C-poort op een Mac, pc of USB-C-lichtnetadapter.

• Apple accessoires opladen, zoals een Magic Mouse, Magic Keyboard of Magic Trackpad.

• Uw iPhone of iPad als persoonlijke hotspot gebruiken wanneer deze is aangesloten met een USB-C-naar-Lightning-kabel.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Opladen via de USB-C-poort van een Apple TV HD wordt niet ondersteund. U kunt deze poort dus niet gebruiken om een Siri Remote op te laden. U kunt uw iOS-apparaat mogelijk niet opladen met USB-C-lichtnetadapters van andere fabrikanten dan Apple.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.