Bekijk je rekeningsaldo en volledige transactiegeschiedenis in de Wallet-app

Verbind je rekening met de Wallet-app om het saldo van je creditcard of betaalkaart, je volledige transactiegeschiedenis en meer te bekijken.

Hoe je je rekening kunt koppelen aan de Wallet-app

1. Open de Wallet-app op je iPhone.

2. Tik op de kaart die je wilt koppelen.

3. Tik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en tik vervolgens op 'Kaartgegevens'.

4. Tik op 'Haal accountsaldo en -activiteit op' om je account te koppelen aan Wallet. Of tik vanaf de voorkant van je kaart op 'Aan de slag' om je account te koppelen.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding
  5. Volg de stappen op het scherm om akkoord te gaan met alle voorwaarden met betrekking tot het koppelen en tik op 'Ga door'. Je wordt doorgestuurd naar je kaartverstrekker waar je wordt gevraagd om je identiteit te verifiëren. Als je wordt gevraagd een account te selecteren, zorg er dan voor dat je het juiste account selecteert waarmee je wilt koppelen. Mogelijk moet je je informatie invoeren via internet of via je bank-app van derden.

6. Zodra je je account hebt gekoppeld, zie je dat je verbonden bent.

Alleen beschikbaar voor in aanmerking komen de kaartverstrekkers.

In het Verenigd Koninkrijk worden kaarten die momenteel in aanmerking komen voor deze functie uitgegeven onder de volgende merken: Bank of Scotland, Barclaycard, Barclays, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, Monzo Bank, NatWest Bank, Royal Bank of Scotland en Starling Bank.

In de VS is een soortgelijke functie beschikbaar voor Discover Card-gebruikers.

Hoe je je rekeningsaldo kunt bekijken

Zodra je je rekening met succes hebt verbonden, kun je je het huidige saldo van je rekening en je transactiegeschiedenis bekijken, inclusief aankopen die niet met Apple Pay zijn gedaan. Het saldo van je rekening en je transactiegeschiedenis bekijken:

1. Open de Wallet-app op je iPhone.

2. Tik op je gekoppelde kaart.

3. Je ziet automatisch je saldo en transactiegeschiedenis.

Transacties die nog in behandeling zijn, worden mogelijk niet weergegeven in de Wallet-app, afhankelijk van de kaartverstrekker. Als je saldo's niet wordt bijgewerkt, controleer je of 'Haal gegevens op' is ingeschakeld.

Hoe je je accountactiviteit uitschakelt

1. Tik vanaf de voorkant van de pas op de knop MeerGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en tik vervolgens op 'Kaartgegevens'.

2. Ga naar 'Verbonden account' en tik op 'Beheer'.

3. Tik in Accounts op je kaart. Schakel Haal gegevens op in op Uit en tik op Verwijder accountactiviteit.

Als je je rekening niet kunt koppelen aan de Wallet-app

1. Kijk of er servicestoringen of verbindingsproblemen zijn.

2. Zorg ervoor dat je een betaalkaart of creditcard van een in aanmerking komende kaartverstrekker probeert aan te sluiten.

3. Zorg ervoor dat je iOS 17.1 of hoger op je iPhone hebt.

4. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de bankapp voor je kaart hebt.

Hoe je je account kunt loskoppelen van de Wallet-app

1. Tik op je iPhone op Instellingen.

2. Tik op 'Wallet en Apple Pay'.

3. Ga naar 'Verbonden met Wallet', tik op de kaartverstrekker die je wilt verwijderen en tik op 'Verbreek verbinding'. Bevestig vervolgens dat je de verbinding wilt verbreken.