Een draadloze PlayStation-gamecontroller verbinden met je Apple apparaat

Sluit een draadloze PlayStation-gamecontroller aan op je iPhone, iPad, Apple TV, Mac of Apple Vision Pro.

Ondersteunde PlayStation-controllers

• PlayStation DualShock 4 draadloze controller

• PlayStation 5 DualSense draadloze controller

• PlayStation 5 DualSense Edge draadloze controller

De controller koppelen en verbinden

1. Zorg ervoor dat de controller uit staat.

2. Houd de PS-knop en de Create-knop (of Share-knop) tegelijk ingedrukt tot de lichtbalk begint te knipperen. De controller bevindt zich nu in de koppelingsmodus en kan worden gedetecteerd door je Apple apparaat.

3. Open de Bluetooth-instellingen op je Apple apparaat en selecteer de controller in de lijst met apparaten in de buurt.

4. Als de controller wel wordt gekoppeld maar er geen verbinding tot stand komt, druk je op de PS-knop op de controller.

Meer informatie

Meer informatie over het koppelen van draadloze gamecontrollers, waaronder het personaliseren van controllerknoppen en -functies en wat je moet doen als de controller niet wordt gekoppeld of niet werkt zoals verwacht.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.