Je audio-opties wijzigen met Apple Fitness+

Kies je audio-opties voor de beste work-outervaring.

Audiofocus gebruiken

Met AudiofocusGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding kun je kiezen waar je je tijdens je work-out op wilt concentreren. Als je Trainer kiest, geeft het volume prioriteit aan de stem van je trainer. Als je Muziek kiest, legt de audio de nadruk op de afspeellijst.

Audiofocus wordt momenteel niet ondersteund in de work-outs Meditatie, Wandelen en Hardlopen.

Je Audiofocus kiezen op de iPhone of iPad

1. Open de Conditie-app op je iPhone en tik op het tabblad Fitness+. Open de Conditie-app op je iPad.

2. Selecteer je work-out en tik op 'Aan de slag'.

3. Tik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Tik op AudiofocusGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en selecteer vervolgens Trainer of Muziek om je focus te wijzigen.

Je audiofocus kiezen op Apple TV

1. Open de Conditie-app en selecteer wie er aan het sporten is.

2. Selecteer je work-out en selecteer vervolgens de afspeelknop.

3. Selecteer de knop 'Audio-opties' knop 'Audio-opties'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Selecteer Audiofocus en selecteer vervolgens Trainer of Muziek om je focus te wijzigen.

Audiotips gebruiken

AudiotipsGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding geven hoorbare beschrijvingen van acties op het scherm wanneer je een work-out aan het doen bent met Fitness+. Als je Audiotips inschakelt, kunnen ze een beweging verduidelijken en tijdaanwijzingen geven tijdens je work-out.

Audiotips worden momenteel niet ondersteund in de work-outs Meditatie, Wandelen en Hardlopen.

Audiotips in- of uitschakelen op de iPhone of iPad

1. Open de Conditie-app op je iPhone en tik op het tabblad Fitness+. Open de Conditie-app op je iPad.

2. Selecteer je work-out en tik op 'Aan de slag'.

3. Tik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Tik op AudiotipsGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding om deze in of uit te schakelen. Je kunt ook de snelheid van je audiobeschrijvingen aanpassen.

Audiotips in- of uitschakelen op Apple TV

1. Open de Conditie-app en selecteer wie er aan het sporten is.

2. Selecteer je work-out en selecteer vervolgens de afspeelknop.

3. Selecteer de knop 'Audio-opties'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

4. Selecteer een snelheid om Audiotips in te schakelen. Selecteer 'Uit' om Audiotips uit te schakelen.