Muziek herhalen op je iPhone

Je kunt Siri vragen om herhalen in of uit te schakelen. Of je kunt herhalen handmatig in- of uitschakelen in de Apple Music-app.

Siri vragen om muziek te herhalen

Je kunt herhalen eenvoudig in- of uitschakelen door het Siri te vragen. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Hé, Siri, herhaal dit album."

• "Hé, Siri, herhaal deze afspeellijst."

• "Hé, Siri, herhaal dit nummer."

• "Hé, Siri, schakel herhalen uit."

Ontdek nog meer manieren waarop je Siri kunt gebruiken om muziek af te spelen en te bedienen.

Een album of afspeellijst herhalen

1. Open de Apple Music-app.

2. Speel een album of een afspeellijst af.

3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.

4. Tik in het scherm dat nu verschijnt op de knop 'Hierna'  knop 'Hierna' in de rechterbenedenhoek.

ios14-iphone-12-pro-music-now-playing-playing-next-callout

5. Tik bovenaan het scherm 'Hierna' op de knop 'Herhaal'knop 'Herhaal' totdat deze verandert in het symbool 'Herhaal alles'. Als de knop 'Herhaal' is gemarkeerd, is 'Herhaal alles' ingeschakeld.

ios14-iphone-12-pro-music-now-playing-playing-next-repeat-one

Een nummer herhalen

1. Open de Apple Music-app.

2. Speel een nummer af.

3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.

4. Tik in het scherm dat nu verschijnt op de knop 'Hierna'knop 'Hierna' in de rechterbenedenhoek.

iPhone met de knop 'Hierna' rechtsonder in het scherm.
  5. Tik bovenaan het scherm 'Hierna' op de knop 'Herhaal' knop 'Herhaal' totdat deze verandert in het symbool 'Herhaal één'. Als de knop 'Herhaal' is gemarkeerd met het cijfer '1', is 'Herhaal één' ingeschakeld.

iPhone met 'Herhaal één' ingeschakeld bovenaan het scherm 'Hierna'.

Herhalen uitschakelen

1. Open de Apple Music-app.

2. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.

3. Tik in het scherm dat nu verschijnt op de knop 'Hierna'knop 'Hierna' in de rechterbenedenhoek.

iPhone met de knop 'Hierna' rechtsonder in het scherm.
  4. Tik bovenaan het scherm 'Hierna', tik op 'Herhaal één' of 'Herhaal alles' totdat de knop verandert in 'Herhaal uit'. Als de knop 'Herhaal' niet is gemarkeerd, is herhalen uitgeschakeld.

iPhone met 'Herhaal' uitgeschakeld bovenaan het scherm 'Hierna'.

Als je de knop 'Herhaal' niet ziet

Lees hoe je muziek kunt herhalen op andere apparaten

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.