Als je wordt gevraagd om je telefoonnummer te bevestigen als je een iPhone activeert in de VS

Als je in de Verenigde Staten je iPhone voor het eerst activeert, wordt je mogelijk gevraagd je telefoonnummer te bevestigen. Ga als volgt te werk.

Voer ter bevestiging de accountgegevens in die je hebt gebruikt toen je de iPhone kocht. Volg deze stappen:

1. Zorg ervoor dat het telefoonnummer hetzelfde nummer is dat je gebruikte toen je de iPhone kocht. Tik dan op 'Volgende'.

Dit activeringsscherm verschijnt om je telefoonnummer te bevestigen wanneer je de iPhone voor het eerst configureert.
  2. Voer de postcode die voor de facturering wordt gebruikt en de laatste vier cijfers van je social security-nummer in. Tik vervolgens op 'Volgende'.

Om de activering van je nieuwe iPhone te voltooien, moet je een postcode die voor de facturering wordt gebruikt en een social security-nummer invoeren om je identiteit te bevestigen.

Als je een bericht krijgt dat de informatie die je hebt ingevoerd, onjuist is, probeer je het opnieuw. Neem contact op met Apple als je nog steeds hulp nodig hebt.

Vervolgens voltooi je de configuratie van je iPhone. Als je dan een ander telefoonnummer wilt gebruiken, zoals het nummer van een gezinsabonnement, neem je contact op met je aanbieder. Afhankelijk van de aanbieder en het iPhone-model heb je mogelijk een nieuwe simkaart of eSIM nodig.

Mogelijk breng je wijzigingen aan in je account tussen het moment dat je de bestelling plaatst en dit proces voltooit. Als dat zo is, moet je mogelijk contact opnemen met je aanbieder om je telefoon volledig te activeren.

Als je het telefoonnummer niet herkent

Als je de oorspronkelijke koper van je iPhone bent en je het telefoonnummer niet herkent dat je op je iPhone wordt gevraagd te bevestigen, neem je contact op met Apple Support voor hulp.