Wat staat er in 'Andere' in je iCloud-opslag?

Lees hier over de categorie 'Andere' in iCloud-opslag op je iPhone, iPad of iPod touch.

Met iCloud kun je bewaren wat je waardevol vindt, en het up-to-date houden op alle apparaten waarop je bent ingelogd met je Apple ID. Je krijgt 5 GB gratis opslagruimte in iCloud, maar je kunt altijd meer iCloud-opslag kopen of ruimte vrijmaken.

Bekijken wat je bewaart in iCloud op je iPhone, iPad of iPod touch

1. Tik op 'Instellingen' en tik vervolgens op je naam.

2. Selecteer 'iCloud'.

3. Tik op 'Beheer accountopslag'.

Bekijken wat je bewaart in iCloud op een apparaat met een webbrowser

1. Ga naar iCloud.com.

2. Log in met de Apple ID die je gebruikt voor iCloud.

3. Tik op 'Accountinstellingen' om je opslag te bekijken.

Als je een categorie met de naam 'Andere' ziet in je iCloud-opslag

Wanneer je je iCloud-opslag bekijkt, zie je mogelijk een categorie met de naam 'Andere'. Hieronder worden bepaalde categorieën gegroepeerd, omdat op een kleiner scherm niet altijd iedere categorienaam kan worden weergegeven. De opslagcategorieën 'Mail' en 'Berichten' kunnen in iCloud op je iPhone, iPad of iPod touch bijvoorbeeld worden gegroepeerd onder 'Andere', maar worden nog wel als aparte categorieën weergegeven op je Mac.*

De categorie 'Andere' kan verschillende categorieën bevatten; dit is afhankelijk van wat je in iCloud opslaat en of je deel uitmaakt van een gezin dat opslag deelt. Doorgaans wordt op je iPhone, iPad of iPod touch voor de twee grootste categorieën de echte categorienaam weergegeven en worden de overige categorieën gegroepeerd onder 'Andere'.

macos-ventura-macbook-pro-16in-ios-16-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-manage-storage

* Kies het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' om je iCloud-opslag te bekijken op je Mac. Klik op 'Apple ID' en vervolgens op 'iCloud'.