Diagnostische info in iTunes voor Windows verzamelen en gebruiken

In iTunes voor Windows vind je de optie 'Diagnostische info in iTunes'. Hiermee kun je allerlei problemen opsporen.

Diagnostische info in iTunes verzamelt en toont informatie over de computer, maar lost eventuele problemen niet op. Aan de hand van de diagnostische informatie kun je problemen identificeren. Vervolgens kun je het probleem oplossen met behulp van de artikelen die genoemd worden in de diagnostische informatie of in het gedeelte 'Meer informatie' hieronder, of met assistentie van een Apple adviseur.

Diagnostische info in iTunes uitvoeren

1. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van iTunes hebt.

2. Open iTunes.

3. In de menubalk boven in het iTunes-venster selecteer je 'Help' > 'Voer diagnostische test uit'.

4. Selecteer de test(s) die je wilt laten uitvoeren en klik op 'Volgende'.

5. Voer de tests uit. Na elke test zie je mogelijk links naar verschillende supportartikelen die je kunnen helpen bij het oplossen van de problemen.

Resultaten bewaren

Wanneer de tests voltooid zijn, krijg je een overzicht van de resultaten.

• Als je het overzicht in een ander programma wilt gebruiken, klik je op 'Kopieer naar klembord'. Je kunt het overzicht vervolgens in een ander programma of in een teksteditor plakken.

• Als je het overzicht op je computer wilt bewaren, klik je op 'Bewaar'. De bestanden 'iTunes Diagnostics.rtf' en 'iTunes Diagnostics.spx' worden op de computer bewaard. Je kunt het RTF-bestand openen in een teksteditor. Je kunt beide bestanden delen met een Apple adviseur.

Hulp krijgen

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.