Je iPad voorbereiden voor Apple Trade In

Als je ervoor hebt gekozen om je iPad in te ruilen bij aankoop van een nieuw Apple product, ontvang je een inruilkit met daarin alles wat je nodig hebt om je iPad op te sturen naar Apple. Als je je in de regio Azië/Oceanië bevindt, wordt een inruilkit bij je afgeleverd of is deze verkrijgbaar op een aangewezen locatie.

Klanten in de regio Azië/Oceanië hoeven alleen de stappen in de hoofdstukken Voordat je je iPad retourneert en Je iPad retourneren te volgen.

Voordat je je iPad retourneert

1. Maak een reservekopie van je iPad.

2. Je moet je iPad verwijderen uit de lijst met Apple ID-apparaten voordat je deze opstuurt.

3. Wis je iPad om je gegevens te beschermen.

4. Plaats de simkaart van je oude iPad in je nieuwe iPad als de iPad een simkaart heeft.

5. Verwijder alle schermbeschermers en hoesjes. Als deze items in de doos zitten, worden ze gerecycled en kunnen ze niet aan jou worden geretourneerd.

De iPad verpakken

Belangrijk Meer informatie over Meer informatie over hoe je je Apple product kunt inruilen of recyclen

Als je je in de regio Azië/Oceanië bevindt, ga je verder met het hoofdstuk Je iPad retourneren aan Apple voor je land of regio.

1. Haal de kartonnen binnenverpakking uit de doos. Vouw alle flappen uit om het plastic hoesje dat aan de kartonnen binnenverpakking zit, open te maken.

2. Centreer je apparaat ondersteboven in het plastic hoesje.

ipad-tradein-step2-v1
  3. Vouw de zijflappen naar beneden om te zorgen dat het plastic hoesje strak rond het apparaat zit.

ipad-tradein-step3-v1
  4. Vouw de eindflappen weer omhoog zodat de binnenverpakking in de doos past.

ipad-tradein-step4-v1
  5. Plaats de gevouwen binnenverpakking terug in de doos. (Voeg geen extra items of accessoires toe, zoals je simkaart. Als je andere items meestuurt in de doos, kunnen we die niet aan jou retourneren.)

ipad-tradein-step5-v1
  6. Sluit de verzenddoos.

ipad-tradein-step6-v1
  7. Plak de doos dicht met tape en stuur de doos per post naar Apple.* Als er op de buitenkant van de doos een batterijsticker zit, moet je ervoor zorgen dat deze sticker zichtbaar blijft.

ipad-tradein-step7-v2
  8. Bedek het hele originele verzendlabel op de doos met het meegeleverde retourlabel.

* Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending.

Je iPad retourneren aan Apple

Kies je land of regio:

Verenigde Staten en Canada

1. Zoek de naam van de vervoerder op het retourlabel.

2. Ga naar de website van de vervoerder om een afleverlocatie te vinden.

-FedEx

-UPS

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

Australië

1. Kies een datum en tijd om je zending te laten ophalen of af te geven op een aangewezen locatie. Als je kiest voor ophalen, wordt een inruilkit bij je afgeleverd voordat de koerier het pakket komt ophalen. Voor het afleveren is een inruilkit verkrijgbaar op de afleverlocatie.

2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

China, vasteland

De koerier brengt je een inruilkit om je iPad op te halen.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

Hongkong

1. Kies een datum en tijd om je zending te laten ophalen of af te geven op een aangewezen locatie. Als je kiest voor ophalen, brengt de koerier je een inruilkit om je iPad op te halen. Voor het afleveren is een inruilkit verkrijgbaar op de afleverlocatie.

2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

Japan

De koerier brengt je een inruilkit om je iPad op te halen.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

Korea

Er wordt een inruilkit bij je afgeleverd voor het afleveren van je pakket.

1. Lever je apparaat in op een aangewezen locatie.

2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

Taiwan

De koerier brengt je een inruilkit om je iPad op te halen.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

Vietnam

1. Kies een gepland moment voor ophalen of lever het pakket af op een aangewezen locatie. Als je kiest voor ophalen, brengt de koerier je een inruilkit om je iPad op te halen. Voor het afleveren is een inruilkit verkrijgbaar op de afleverlocatie.

2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruil te controleren.

© 2023 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iPad en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. AppleCare is een servicemerk van Apple Inc. dat is gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. Andere in dit document vermelde product- en bedrijfsnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve bedrijven.