Mac OS X Update 10.1.2

Systeemvereisten:

• Mac OS 10.1.1

• Security Update 10-19-01

• Installer Update for Mac OS X 10.1

Bestandsgrootte: 29,2 MB

Download

De 10.1.2-update bevat een aantal verbeteringen en nieuwe mogelijkheden, en biedt ondersteuning voor extra randapparatuur in Mac OS X. Nieuw zijn ondere andere:

• Bijgewerkte en uitgebreide ondersteuning van USB- en FireWire-apparatuur, waaronder digitale camera's met FireWire

• Ondersteuning van PC Card-opslagapparatuur, waaronder apparatuur voor het lezen van media

• Ondersteuning van IrDA-modems voor PowerBook-computers met FireWire

• Verbeteringen op het gebied van geluid, weergave en spraak

• Verbeterde afdrukfunctionaliteit en netwerkvoorzieningen

• AirPort 2.0

• Apache web server 1.3.22

• AppleScript 1.8

Ondersteunde talen:  Deutsch, English, Français, 日本語