MacBook Air SMC-firmware-update v1.5

Systeemvereisten:

• OS X 10.7.4 of hoger

• OS X 10.8 of hoger

Bestandsgrootte: 698 KB

Download

Deze update verhelpt diverse problemen die te maken hebben met de sluimerstand en ontwaken uit de sluimerstand, en verbetert de stabiliteit van de MacBook Air (medio 2012). De update wordt aanbevolen voor alle gebruikers met OS X 10.7.4. Tevens activeert deze update Power Nap-ondersteuning voor gebruikers met OS X 10.8 of hoger.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: