MacBook-SMC-firmware-updater 1.3

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.5.6

Bestandsgrootte: 557 KB

Download

Deze SMC-firmware-updater verbetert de algehele stabiliteit en prestaties van MacBook-computers die begin 2009 op de markt zijn gebracht.

Het updaterprogramma wordt geïnstalleerd in de map /Programma's/Hulpprogramma's en wordt automatisch geopend. Volg de instructies in het updaterprogramma om het bijwerken te voltooien.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: