Firmware-update 7.6.4 voor AirPort-basisstation

Systeemvereisten:

Deze update is beschikbaar voor alle Apple 802.11n Wi-Fi-basisstations inclusief AirPort Express, AirPort Extreme en AirPort Time Capsule. Deze bevat de volgende verbeteringen:

• Lost een probleem op waarbij AirPort Time Capsule meldt dat de reservekopieschijf in gebruik is

• Lost een probleem op waarbij een IPv6 Tunnel-fout wordt veroorzaakt

• Lost een probleem op waarbij de Wi-Fi-verbinding met iOS-apparaten periodiek wordt verbroken

Opmerking: deze firmware-update is voor alle 802.11n AirPort-basisstations.

Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update bezoekt u: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Voor gedetailleerde informatie over firmware-updates voor een AirPort-basisstation, inclusief instructies voor de installatie van de update, bezoekt u: http://support.apple.com/kb/HT1218?viewlocale=nl_NL

Voor meer informatie over het gebruik van AirPort-producten gaat u naar de pagina voor productondersteuning: http://www.apple.com/nl/support/airport/

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: