AirPort-configuratieprogramma 6.1 voor Mac

Systeemvereisten:

• Mac OS Lion v10.7.3 of hoger

Bestandsgrootte: 21,59 MB

Download

Gebruik AirPort-configuratieprogramma om uw Wi-Fi-netwerk en AirPort-basisstations, waaronder de AirPort Express, de AirPort Extreme en de Time Capsule, te configureren en te beheren. U kunt een grafisch overzicht weergeven van uw Wi-Fi-netwerk en -apparaten. Ook kunt u basisstation- en netwerkinstellingen wijzigen of geavanceerde voorzieningen beheren, zoals beveiligingsmodi, draadloze kanalen en dergelijke.

Voor de meest recente informatie over AirPort-software klikt u in Systeemvoorkeuren op 'Software-update' of gaat u naar de volgende Apple website: Apple Supportdownloads.

Meer informatie over Apple Wi-Fi vindt u hier: http://www.apple.com/nl/wifi/.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: