Gecombineerde OS X Lion Server 10.7.3-update

Systeemvereisten: OS X Lion 10.7 Server

Bestandsgrootte: 1,34 GB

Download

De 10.7.3-update wordt aanbevolen voor alle servers waarop Lion Server is geïnstalleerd. Deze update bevat oplossingen voor algemene systeemproblemen die de stabiliteit, compatibiliteit, migratie en beveiliging van uw server verbeteren. Verder zijn de volgende voorzieningen en programma's zijn verbeterd:

Bestandsdelingspaneel in het programma Server

• weergave van het aantal aangesloten gebruikers

• lijst met aangesloten gebruikers

• specifieke AFP-gebruikers loskoppelen met een bericht

• berichten naar specifieke AFP-gebruikers sturen

• begroetingsbericht bij inloggen voor AFP-gebruikers instellen

• toegang tot geavanceerde ACL-instellingen

VPN-paneel in het programma Server

• naar keuze alleen het L2TP-protocol of ook het PPTP-protocol inschakelen

• adresbereiken delen tussen L2TP en PPTP (als PPTP is ingeschakeld)

• configuratie van DNS-naamserveradressen en domeinnamen die aan VPN-clients worden verstrekt

• mogelijkheid om L2TP- of PPTP-instellingen te bewaren als een configuratieprofiel

Webpaneel in het programma Server

• .htaccess-overrides inschakelen

• domeinnamen van websites bewerken

• meerdere domeinen combineren in één website

• herleidingen en aliassen configureren

• aangepaste indexbestanden opgeven

• SSL-certificaten voor afzonderlijke websites kiezen

Wikiserver

• ondersteuning voor het bewerken van Wiki-pagina's vanaf een iPad met iOS 5 of hoger

• ondersteuning voor Active Directory-groepen

• verbeterde betrouwbaarheid voor bepaalde tijdzones

• verbeterde ondersteuning voor een door de beheerder opgegeven whitelist met aangepaste tags, protocollen en inline-stijlen.

Profielbeheer

• bijgewerkte Exchange-, Mail- en Beperkingen-payloads voor iOS-clients

• bijgewerkte Dock-payloads voor OS X-clients

• verbeterde prestaties

• toestaan dat VPN-payloads mogen worden gebruikt door zowel iOS- als OS X-clients

• ondersteuning voor thuismaplocaties voor externe accounts

• verbeterde ondersteuning voor het beheer van bedrijfstoepassingen

In deze update zijn tevens de volgende specifieke problemen verholpen:

• Automatisch accepteren van afspraken met iCal Server als deze niet bezet is

• adreslijstkoppeling met Open Directory-servers waarbij identiteitscontrole is vereist via Adreslijsthulpprogramma

• verbeterde betrouwbaarheid bij het configureren van Open Directory-replica's

• podcasts op juiste wijze aanmaken indien gekoppeld aan een Active Directory-server met Podcast Publisher

• verbeterde ondersteuning voor andere certificaten die worden gebruikt voor IMAP/POP en SMTP in het programma Server

• verbeteringen in het doorzoeken van logbestanden in het programma Server

• ondersteuning voor het opnieuw instellen van wachtwoorden via het web bij gebruik van de Internet Explorer 9-browser

Deze update bevat tevens alle wijzigingen uit de 10.7.2-update.

Uitgebreide informatie over deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT5049?viewlocale=nl_NL.

Uitgebreide informatie over beveiligingsupdates vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어