Pages EndNote Plug-in v1.0

Systeemvereisten: Mac OS X 10.6.6

Bestandsgrootte: 270 KB

Download

Als u Pages '09 in de Mac App Store hebt gedownload en citaten uit EndNote* wilt invoegen, moet u de Pages EndNote Plug-in v.1.0 installeren

• EndNote is afzonderlijk verkrijgbaar
Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: