iMac-EFI-firmware-updater 1.6

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.7-update voor de iMac (begin 2011)

Bestandsgrootte: 2,72 MB

Download

Deze update bevat verbeteringen die de prestaties en stabiliteit van Thunderbolt vergroten.

Met de iMac-EFI-updater werkt u de EFI-firmware van uw iMac-computer bij. Nadat uw iMac opnieuw is opgestart, verschijnt er een grijs scherm met een statusbalk die de voortgang van het bijwerken aangeeft. Het installeren van de update duurt enkele minuten. Laat uw iMac met rust en zet deze niet uit tijdens het bijwerken.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어