iMac (27-inch, eind 2009) - Beeldschermupdate 1.0

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.2

Bestandsgrootte: 294 KB

Download

Met deze update wordt de beeldschermfirmware van 27-inch iMac-computers bijgewerkt. Deze update verhelpt problemen die af en toe tot flikkering van het scherm kunnen leiden.

De 'Beeldschermupdate 27-inch iMac' werkt de beeldschermfirmware van uw iMac bij. Zorg dat u tijdens het bijwerken niets anders op de iMac doet en de iMac niet uitzet.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어