MacBook Pro-EFI-firmware-updater 2.8

Systeemvereisten:

• Mac OS X v10.5.8

• Mac OS X v10.6.8

• OS X Lion v10.7.3

Bestandsgrootte: 1,79 MB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor MacBook Pro-computers (15-inch, najaar 2008). De update verhelpt een probleem met de grafische weergave waardoor het beeld op het ingebouwde beeldscherm kan gaan flikkeren.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: