MacBook Air-EFI-firmware-update 2.7

Systeemvereisten:

• OS X 10.8.5

Bestandsgrootte: 4,8 MB

Download

MacBook Air-EFI-firmware-update 2.7

Deze update wordt aanbevolen voor MacBook Airs (medio 2013).

Deze update verhelpt een probleem waarbij een zwart scherm wordt weergegeven wanneer Windows 7 of Windows 8 via de Boot Camp-assistent wordt geïnstalleerd als zowel een externe optische schijfeenheid als een USB-stick zijn aangesloten op het systeem. Deze update zorgt er ook voor dat het systeem standaard wordt opgestart in OS X na de installatie van Windows 8.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: