Download - Aanvullende macOS Catalina 10.15.4 -update

Systeemvereisten: macOS Catalina 10.15.4

Bestandsgrootte: 1,02 GB

Download

De aanvullende macOS Catalina 10.15.4-update verbetert de stabiliteit en beveiliging van je Mac.

• Er is een probleem verholpen waarbij Macs met macOS Catalina 10.15.4 niet konden deelnemen aan FaceTime-gesprekken met apparaten met iOS 9.3.6 en lager of OS X El Capitan 10.11.6 en lager

• Er is een probleem verholpen waarbij je herhaaldelijk werd gevraagd om het wachtwoord voor een Office 365-account in te voeren

• Er is een probleem verholpen waarbij de MacBook Air (Retina, 13-inch, 2020) kon blijven hangen in de configuratie-assistent of bij het loskoppelen en opnieuw aansluiten van een extern 4K- of 5K-beeldscherm

• Er is een probleem verholpen waarbij een USB-C-poort van de Mac mogelijk niet meer reageerde

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle regio's of op alle Apple apparaten beschikbaar. Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op deze webpagina: https://support.apple.com/kb/HT201222

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어