iMac ATI Radeon HD-videofirmware-updater 1.0.1

Systeemvereisten:

• Mac OS X-versie 10.5.2 of hoger

• iMac begin 2008

• iMacs (Graphics ROM 113-B2250L-249)

• iMacs (Graphics ROM 113-B2250H-249)

Bestandsgrootte: 848 KB

Download

Deze update is bedoeld voor iMac-computers waarin een ATI Radeon HD 2600 Pro- of ATI Radeon HD 2400 XT-videokaart is geïnstalleerd en die werken met Mac OS X 10.5.2 of hoger.

Hiermee wordt de firmware op de ATI Radeon HD 2600 Pro- of ATI Radeon HD 2400 XT-videokaart in de iMac bijgewerkt om de stabiliteit van het systeem te verbeteren.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: