Thunderbolt-firmware-update v1.2

Systeemvereisten:

• OS X Lion 10.8.3 of hoger

Bestandsgrootte: 1,22 MB

Download

Deze update verhelpt stabiliteitsproblemen met Thunderbolt en de doelschijfmodus.

Nadat uw computer opnieuw is opgestart, verschijnt er een grijs scherm met een statusbalk die de voortgang van het bijwerken aangeeft. Zorg dat u tijdens het bijwerken niets anders doet op de computer en de computer niet uitzet. Opmerking: Uw computer moet tijdens het bijwerken op het lichtnet zijn aangesloten.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: