VPN-update voor Mavericks Server

Systeemvereisten:

• OS X Mavericks 10.9.1

Bestandsgrootte: 1,6 MB

Download

Deze update verhelpt een probleem waarbij L2TP VPN-verbindingen mogelijk niet werken met OS X Server, zoals wordt beschreven in http://support.apple.com/kb/TS5313?viewlocale=nl_NL

Deze update vereist OS X Mavericks 10.9.1 en Server 3.0.1.

Opmerking: de update wordt alleen geïnstalleerd als u het programma Server al hebt gestart en gebruikt om voorzieningen in te stellen.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: