MacBook (medio 2010)-EFI-firmware-updater 2.1

Systeemvereisten:

• Mac OS X v10.7.2

Bestandsgrootte: 3,1 MB

Download

Deze update maakt het mogelijk om Lion Recovery via een internetverbinding uit te voeren op MacBook-computers uit medio 2010.

Meer informatie over Lion Recovery vindt u op deze webpagina: http://www.apple.com/nl/macosx/recovery/.

Met de MacBook-EFI-firmware-update werkt u de EFI-firmware van uw notebookcomputer bij. Het netsnoer van de computer moet zijn aangesloten op de computer en een werkend stopcontact. Nadat uw MacBook opnieuw is opgestart, verschijnt er een grijs scherm met een statusbalk die de voortgang van het bijwerken aangeeft. Het installeren van de update duurt enkele minuten. Laat uw MacBook met rust en zet deze niet uit tijdens het bijwerken.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: