MacBook Pro-EFI-firmware-updater 1.7

Systeemvereisten: Mac OS X 10.5.7

Bestandsgrootte: 3,35 MB

Download

MacBook Pro EFI-firmware-update 1.7 verhelpt een probleem dat is gemeld door een klein aantal gebruikers die schijven op basis van de SATA 3 Gbps-specificatie gebruiken in combinatie met de MacBook Pro van juni 2009. Hoewel deze update een overdrachtssnelheid van meer dan 1,5 Gbps voor schijven mogelijk maakt, heeft Apple dergelijke schijven niet gekwalificeerd of aangeboden voor Mac-notebooks en wordt het gebruik ervan niet ondersteund.

Om het bijwerken van de firmware te voltooien, volgt u de instructies in het updaterprogramma (/Programma's/Hulpprogramma's/MacBook Pro EFI-firwmare-update.app). Het updaterprogramma wordt automatisch gestart als het installatieprogramma wordt gesloten.

Uitgebreide informatie over deze update vindt u op deze website.

Meer informatie over deze update vindt u op deze webpagina: OS X Mountain Lion: firmware-updates blijven mogelijk verschijnen in de Mac App Store

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어