Aanvullende iMac 10.8.5-update 1.0

Systeemvereisten:

• OS X Lion 10.8.5

Bestandsgrootte: 17,11 MB

Download

De aanvullende iMac OS X 10.8.5-update 1.0 wordt aanbevolen voor iMacs (eind 2013) met een NVIDIA GeForce GT 750M grafische processor en OS X Mountain Lion versie 10.8.5.

Deze update:

• Verhelpt een probleem waarbij externe schijven worden verwijderd nadat de computer in de sluimerstand is gezet

• Verhelpt een probleem waarbij bepaalde USB-Bluetooth-adapters niet werken

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: