Apple Watch OS 1.0.1

Systeemvereisten:

• iPhone 5 of hoger

In deze versie is de functionaliteit verbeterd en zijn problemen opgelost.

Verbeterde functionaliteit:

• Siri

• Meten van staanactiviteit

• Berekenen van calorieverbruik voor binnen fietsen en roeien

• Bepalen van afstand en tempo tijdens buiten wandelen en hardlopen

• Toegankelijkheid

• Apps van derden

Ondersteuning voor de weergave van nieuwe emojitekens

Ondersteuning voor nieuwe talen:

• Nederlands

• Braziliaans Portugees

• Deens

• Russisch

• Thai

• Turks

• Zweeds

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어