Boot Camp-hulpprogramma voor Windows 7-upgrade

Systeemvereisten:

• Vista 32

• Vista 64

Download

Gebruik het Boot Camp-hulpprogramma voor Windows 7-upgrade-installatie voordat u de upgrade van Vista naar Windows 7 uitvoert. Dit hulpprogramma deactiveert op veilige wijze het alleen-lezen Macintosh-volume in Microsoft Vista.

Voor meer informatie over deze update raadpleegt u deze website: http://support.apple.com/kb/TS3172?viewlocale=nl_NL.

U moet eerst akkoord gaan met de softwarelicentieovereenkomst voordat u deze update kunt downloaden of gebruiken: Softwarelicentieovereenkomst

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어