Boot Camp 3.1.3 voor MacBook Pro (13-inch, medio-2010) (Windows 64 bit)

Systeemvereisten:

• Windows Vista 64 bit

• Windows 7 - 64 bit

• Boot Camp 3.1

Bestandsgrootte: 1,03 MB

Download

Deze update is bedoeld voor de 13-inch MacBook Pro uit 2010 waarop een Windows-besturingssysteem wordt gebruikt. Deze update verhelpt een probleem waarbij de Boot Camp-configuratieschermapplet een foutmelding geeft wanneer de helderheidstab wordt geselecteerd en een probleem waarbij geen geluid via een koptelefoon wordt weergegeven.

Meer informatie over deze update vindt u op deze webpagina: http://www.apple.com/nl/support/bootcamp/

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: