Mac OS X Update 10.4.1

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.4 or later

Bestandsgrootte: 37 MB

Download

De 10.4.1-update vergroot de algehele stabiliteit van Mac OS X 10.4 en wordt aanbevolen voor alle gebruikers van deze versie van Mac OS X. Deze update bevat verbeteringen op de volgende gebieden:

• bestandsdeling via de netwerkvoorzieningen AFP en SMB/CIFS;

• het gebruik van DHCP in draadloze netwerken;

• inloggen van gebruikers op LDAP- en Active Directory-servers;

• Core Graphics, inclusief bijgewerkte besturingsbestanden voor ATI- en NVIDIA-videokaarten;

• synchronisatie met .Mac;

• programma's: Adresboek, iCal, Lettertypecatalogus, Mail en Voorvertoning;

• Dashboard-widgets: Adresboek, Flight Tracker, Phone Book en Wereldklok;

• aanmaken en branden van schijfkopieën met Schijfhulpprogramma ;

• compatibiliteit met programma's van andere fabrikanten.

Raadpleeg voor meer informatie over deze update de volgende webpagina: De Mac OS X 10.4.1-update.

Ondersteunde talen:  Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, 日本語