Download - iDVD 7.1.2

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.6.7 of hoger

Bestandsgrootte: 36,12 MB

Download

Deze update verbetert de algehele stabiliteit en verhelpt een aantal kleine problemen, waaronder de volgende:

• Verbeterde betrouwbaarheid van geïmporteerde diavoorstellingen uit iPhoto '11.

• Oplossing voor een probleem waardoor bestanden niet opnieuw konden worden gekoppeld.

• Oplossing voor een probleem dat ertoe kon leiden dat iDVD alle beschikbare processorcapaciteit gebruikte bij het zoeken naar ontbrekende bestanden.

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van iDVD 7.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어