Gecombineerde Mac OS X-update 10.4.11 (PPC)

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.4 or later

• PowerPC-based Macintosh

Bestandsgrootte: 180,8 MB

Download

De 10.4.11-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mac OS X Tiger. Deze update bevat algemene oplossingen voor problemen in het besturingssysteem die de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac verbeteren. Deze update bevat bovendien Safari 3, de nieuwste versie van de webbrowser van Apple.

Raadpleeg voor meer informatie over deze update de volgende webpagina: Over de Mac OS X 10.4.11 Update.

Raadpleeg voor meer informatie over beveiligingsupdates de volgende webpagina: Apple-beveiligingsupdates.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어