Download - Magic Trackpad- en Multi-Touch-update 1.0

Systeemvereisten: Mac OS X 10.6.4

Bestandsgrootte: 75,09 MB

Download

Deze update breidt Mac OS X uit met ondersteuning voor het Magic Trackpad en is vereist voor het gebruik ervan. Tevens maakt deze update vertraagd scrollen en slepen met drie vingers mogelijk op recente MacBook- en MacBook Pro-notebooks.

Mac OS X 10.6.4 is vereist om deze update te kunnen installeren.

Meer informatie over deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT4254?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, 日本語
Publicatiedatum: