iMac-EFI-firmware-updater 1.9

Systeemvereisten:

• OS X Lion 10.7.3

Bestandsgrootte: 3,77 MB

Download

Deze update verhelpt diverse problemen waarmee de stabiliteit van de iMac (medio 2011) wordt verbeterd en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

De update verbetert de betrouwbaarheid van het opstarten vanaf het netwerk, verhelpt een probleem dat HDCP-identiteitscontrole kan verhinderen na opnieuw opstarten en verhelpt een probleem met de selectie van een opstartapparaat wanneer een USB-opslagapparaat wordt losgekoppeld terwijl de computer niet is uitgeschakeld.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어