Download - Gecombineerde Mac OS X 10.5.8 update

Systeemvereisten:

• Mac OS X 10.5 - 10.5.7

Bestandsgrootte: 759 MB

Download

De 10.5.8-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van Mac OS X Leopard en bevat algemene verbeteringen in het besturingssysteem die de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac vergroten. Verder zijn de volgende problemen verholpen:

• problemen met de compatibiliteit en betrouwbaarheid bij het tot stand brengen van verbindingen met AirPort-netwerken.

• een probleem waarbij sommige beeldschermresoluties niet langer zichtbaar waren in het paneel 'Beeldschermen' in Systeemvoorkeuren.

• problemen die de betrouwbaarheid van Bluetooth konden beïnvloeden.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL.

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어