macOS Catalina 10.15.6 Update

Systeemvereisten: macOS 10.15.5

Bestandsgrootte: 2,99 GB

Download

macOS Catalina 10.15.6 verbetert de beveiliging en betrouwbaarheid van je Mac.

• Er is een nieuwe optie toegevoegd om videostreaming op HDR-compatibele Mac-notebooks te optimaliseren voor een langere batterijduur

• Er is een probleem verholpen waarbij de computernaam kon veranderen na het installeren van een software-update

• Er is een probleem verholpen waarbij de verbinding met bepaalde USB-muizen en -trackpads kon worden verbroken

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle regio's of op alle Apple apparaten beschikbaar.

Meer informatie over deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT210642

Meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op: https://support.apple.com/kb/HT201222

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어