Download - Gecombineerde OS X Mountain Lion v10.8.5-update

Systeemvereisten: OS X Mountain Lion v10.8

Bestandsgrootte: 831,13 MB

Download

De 10.8.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mountain Lion en verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac. Deze update biedt het volgende:

• Oplossing voor een probleem dat ertoe kan leiden dat Mail geen berichten weergeeft

• Verbeterde prestaties bij AFP-bestandsoverdracht via 802.11ac Wi-Fi

• Oplossing voor een probleem dat ertoe kan leiden dat een schermbeveiliging niet automatisch wordt gestart

• Betrouwbaarder Xsan

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어