OS X Mavericks 10.9.1-update voor Mac Pro (eind 2013)

Systeemvereisten:

• OS X Mavericks v10.9

• Mac Pro (eind 2013)

Bestandsgrootte: 203,1 MB

Download

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.1-update

De OS X Mavericks v10.9.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.

3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

4. Kies het menu Apple () > Software-updateom de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.

5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma’s zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update

De OS X Mavericks v10.9.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. Deze update bevat het volgende:

• Verbeterde ondersteuning voor Gmail in OS X Mail en oplossingen voor gebruikers met aangepaste Gmail-instellingen.

• Verbetert de betrouwbaarheid van Slimme postbussen en de zoekfunctie in Mail.

• Verhelpt een probleem waarbij contactgroepen niet naar behoren werkten in Mail.

• Lost een probleem op waarbij VoiceOver geen zinnen met emoji kon uitspreken.

• Verhelpt een probleem waarbij iLife- en iWork-programma’s niet konden worden bijgewerkt op systemen met een andere taal dan Engels.

• Verhelpt een probleem dat kan leiden tot het ontgrendelen van ‘lokale sleutelhangeronderdelen’.

• Verhelpt een probleem waarbij Japanse toetsenborden mogelijk een eerder gebruikte taal behouden.

• Bevat Safari 7.0.1.

• Verhelpt een probleem waardoor Safari mogelijk niet meer reageerde bij het invullen van formulieren opfedex.com,stubhub.com en andere websites.

• Verbetert de compatibiliteit met de functie om creditcards automatisch in te vullen op websites.

• Verbetert de compatibiliteit van VoiceOver metfacebook.com.

• Werkt regelmatig gedeelde koppelingen bij wanneer deze in de navigatiebalk van Safari zijn geopend.

Meer informatie

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어