Swift 5-runtimesupport voor commandoregelprogramma's downloaden

Systeemvereisten: Het pakket kan worden gedownload op elke macOS-versie, maar het pakket hoeft alleen te worden geïnstalleerd op macOS-versie 10.14.3 en ouder.

Bestandsgrootte: 3,2 MB

Download

Vanaf Xcode 10.2 moeten voor Swift 5-commandoregelprogramma's die u maakt, runtimesupportbibliotheken voor Swift 5 worden ingebouwd in macOS. Deze bibliotheken zijn onderdeel van het besturingssysteem vanaf macOS Mojave 10.14.4. Op eerdere versies van macOS moet dit pakket worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de noodzakelijke Swift 5-bibliotheken beschikbaar zijn. Dit pakket is niet noodzakelijk voor apps met grafische gebruikersinterfaces.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: