Boot Camp 2.2 voor Windows

Systeemvereisten:

• Windows XP

• Windows Vista SP2

• U moet eerst Boot Camp 2.1 installeren voordat u deze update uitvoert.

• Voor Windows Vista moet eerst Windows Vista Service Pack 2 zijn geïnstalleerd voordat u deze update uitvoert.

Bestandsgrootte: 23,87 MB

Download

Als u een Intel-gebaseerde Mac hebt en u wilt een pc-programma gebruiken, kunt u deze met behulp van Boot Camp starten. U dient een kopie van Microsoft Windows te voorzien, maar Boot Camp wordt meegeleverd bij Mac OS X Leopard. De configuratie is eenvoudig en duidelijk, net wat u van een Mac verwacht.

Deze update lost problemen met het Apple-stuurvlak op en schakelt de rode LED-poort voor digitale audio van draagbare computers uit wanneer die niet gebruikt wordt. Het bevat ook ondersteuning voor de Apple Magic Mouse en Wireless Keyboard. Het is alleen bedoeld voor Mac-computers met Microsoft Windows XP en Microsoft Windows Vista, en Boot Camp.

Vereisten

• U moet eerst Boot Camp 2.1 installeren voordat u deze update uitvoert.

• Voor Windows Vista moet eerst Windows Vista Service Pack 2 zijn geïnstalleerd voordat u deze update uitvoert.

Voor meer informatie raadpleegt u deze website: http://www.apple.com/nl/support/bootcamp/

Ondersteunde talen:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어