Download - iMovie 9.0.9

Systeemvereisten:

• OS X Lion v10.7.4 of hoger

Bestandsgrootte: 1,08 GB

Download

Nieuw in versie 9.0.9

• Er zijn problemen verholpen die ertoe leidden dat iMovie videocamera's die op de Mac waren aangesloten niet herkende

• De compatibiliteit met projecten die zijn geïmporteerd uit iMovie voor iOS is verbeterd

• Stabiliteitsverbeteringen

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: