Download macOS Catalina 10.15.7 Combo Update

Systeemvereisten: macOS 10.15

Bestandsgrootte: 4,82 GB

Download

macOS Catalina 10.15.7 bevat belangrijke beveiligingsupdates en probleemoplossingen voor je Mac.

• Er is een probleem verholpen waarbij macOS niet automatisch verbinding maakte met wifinetwerken

• Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat het synchroniseren van bestanden via iCloud Drive werd verhinderd

• Er is een grafisch probleem verholpen dat zich kon voordoen op de iMac (Retina 5K, 27-inch, 2020) met Radeon Pro 5700 XT

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle regio's of op alle Apple apparaten beschikbaar. Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op deze webpagina: https://support.apple.com/kb/HT201222

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: