Download - iTunes 12.4.3 voor OS X

Systeemvereisten:

400 MB vrije schijfruimte

• De beschikbaarheid van iTunes in de cloud, iTunes Match en iTunes Radio verschilt per land

• iTunes Extras vereist OS X versie 10.10.3 of hoger

• Windows 7 of hoger

• 64-bits versies van Windows 7 en Windows 8 vereisen het 64-bits installatieprogramma van iTunes. Ga voor meer informatie naar http://www.apple.com/nl/itunes/download/.

• 400 MB vrije schijfruimte

• Window-Eyes 7.2 of hoger is vereist voor ondersteuning van de schermlezer. Voor informatie over toegankelijkheid in iTunes gaat u naar www.apple.com/nl/accessibility

• iTunes is nu een 64-bits-programma op 64-bits-versies van Windows 8 en 7. Sommige visualisaties van andere fabrikanten zijn mogelijk niet meer compatibel met deze versie van iTunes. Neem contact op met de fabrikant voor een bijgewerkte visualisatie die compatibel is met iTunes 12.1 of hoger

• De beschikbaarheid van iTunes in de cloud, iTunes Match en iTunes Radio verschilt per land

• Apple Music vereist OS X versie 10.9.5 of hoger

Download

Mac:

Deze update verhelpt een probleem dat ertoe leidt dat op andere apparaten aangebrachte wijzigingen in afspeellijsten niet zichtbaar zijn in iTunes.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: