Als je geen huisdieren kunt vinden in het Mensen en huisdieren in Foto's

Wacht tot je iPhone, iPad of Mac klaar is met het indexeren van foto's en video's van je huisdieren. Als je huisdieren nog steeds niet kunt zien in het album Mensen en huisdieren, leer dan wat je moet doen.

Vanaf iOS 17, iPadOS 17 en macOS Sonoma detecteert de app Foto's foto's en video's van huisdieren in je fotobibliotheek en plaatst ze in het album Mensen en huisdieren.

Om je foto's en video's van huisdieren in dit album te laten verschijnen, moet je apparaat eerst de volgende stappen doorlopen:

1. Je fotobibliotheek indexeren.

2. Zoek afbeeldingen van huisdieren.

Je iPhone of iPad moet tijdens het detectieproces worden vergrendeld en op stroom zijn aangesloten. Foto's op je Mac kunnen deze foto's detecteren zolang je de app niet gebruikt. Afhankelijk van de taken die op de achtergrond worden uitgevoerd en de grootte van je fotobibliotheek, kan het proces snel klaar zijn of enkele dagen duren.

Terwijl de app Foto's foto's van huisdieren detecteert, verschijnt er een bericht "Mensen zoeken..." in het album Mensen en huisdieren. Totdat deze detectie is voltooid en de huisdieren op je foto's zijn geïdentificeerd, krijgt het album nog steeds het label Mensen in plaats van Mensen en huisdieren.

Los verkeerde identificaties op, verwijder mensen en huisdieren en doe meer met het album Mensen en huisdieren in Foto's