Hoe je je Magic Mouse soepel kunt laten bewegen

Lees wat je moet doen als je Magic Mouse schokkerig beweegt, achterblijft of traag reageert.

Maak de sensor schoon

No alt supplied for Image

Zoek de sensor aan de onderkant van de Magic Mouse en gebruik vervolgens perslucht om de sensor schoon te spuiten of gebruik een doek om de sensor af te vegen. Als je perslucht gebruikt, moet je luchtspuitbus niet omkeren terwijl je aan het spuiten bent.

Controleer de instellingen van tracking van de muis

In 'Systeeminstellingen' kun je tracking van de muis, dubbelklikken en scrolsnelheid.

Controleer op interferentie

Lees hoe je Bluetooth-problemen oplost die worden veroorzaakt door draadloze interferentie.

Meer informatie

Als je muis nog steeds traag is of achterblijft, kun je contact opnemen met Apple.