Nummers van GarageBand voor iOS en Logic Pro voor iPad delen met SoundCloud

Als je wilt delen met SoundCloud, sla je je nummer op als een audiobestand en upload je het bestand vervolgens met de SoundCloud-app op je apparaat.

GarageBand-nummer delen met SoundCloud

1. Tik in GarageBand op iPhone of iPad op 'Bladeren' in de browser 'Mijn nummers'.

2. Tik op 'Selecteren' en tik vervolgens op het nummer dat je naar Soundcloud wilt uploaden. Afhankelijk van je apparaat moet je mogelijk op de knop 'Meer' tikken, op 'Selecteren' tikken en vervolgens op het nummer tikken.

3. Tik op de Deel-knop.

4. Tik op 'Nummer' om het nummer te exporteren als een stereo-audiobestand.

5. Kies de audiokwaliteit voor het audiobestand. Kies voor het beste resultaat 'Ongecomprimeerd (WAV)' of 'Ongecomprimeerd (AIFF)'.

6. Voer informatie over het nummer in en tik vervolgens op 'Delen'.

7. Tik op 'Opslaan in bestanden', kies waar je het audiobestand wilt opslaan (zoals in iCloud Drive of op je apparaat) en tik vervolgens op 'Opslaan'. Kies de standaardmap GarageBand voor iOS niet, hier worden je GarageBand-projecten standaard opgeslagen.

8. Open de SoundCloud-app en upload het audiobestand.

Nummers van Logic Pro voor iPad delen met SoundCloud

1. Zorg er in de Mixer in Logic Pro voor iPad voor dat de tracks die je in de export wilt opnemen, worden gerouteerd naar de hoofdstereo-uitgang en niet worden gedempt.

2. Tik op de projectnaam in de linkerbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op 'Exporteren'.

3. Als je een deel van het project wilt exporteren, schakel je de volledige projectlengte uit en pas je de waarden in de velden 'Startpositie' en 'Eindpositie' aan. Je kunt op de velden tikken om de waarden in het numerieke invoerdialoogvenster te bewerken.

• Als de cyclusmodus is ingeschakeld, bepaalt het cyclusgebied de start- en eindposities.

4. Kies het bestandstype voor het geëxporteerde audiobestand. Kies voor het beste resultaat 'Ongecomprimeerd (WAV)' of 'Ongecomprimeerd (AIFF)'.

5. Als je opties wilt instellen voor het bestandstype dat je hebt geselecteerd, tik je op de informatieknop en selecteer je vervolgens de opties. Als je klaar bent, tik je op 'Exporteren' om terug te keren naar het hoofdvenster 'Exporteren'.

6. Als je extra exportopties wilt weergeven en instellen, tik je op 'Verwerkingsdetails' en vervolgens op 'Exporteren' om terug te keren naar het hoofdvenster 'Exporteren'.

7. Tik op 'Deel'.

8. Wanneer het bestand klaar is met stuiteren, tik je op Opslaan in bestanden, kies je waar je de audio wilt opslaan (zoals in iCloud Drive of op uw apparaat) en tik je vervolgens op Opslaan. Kies de standaardmap Logic Pro voor iPad niet, hier worden je Logic Pro-projecten standaard opgeslagen.

9. Open de SoundCloud-app en upload het audiobestand.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.